• Όλα τα νέα από το MOTO GP

  Σοβαρό ατύχημα για τον Μάρκο Σιμοντσέλι στον 2ο γύρο του αγώνα στη Σεπάνγκ.

  Code:
  Τρομακτικό ατύχημα Σιμοντσέλι και διακοπή
  
  Ο αγώνας MotoGP στη Μαλαισία σταμάτησε προσωρινά στον 2ο γύρο ύστερα από ένα τρομακτικό ατύχημα που προκάλεσε τον τραυματισμό του Μάρκο Σιμοντσέλι.
  
  Αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη αγωνία όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του ιταλού αναβάτη, ο οποίος βρέθηκε ξαπλωμένος μπρούμυτα στην πίστα χωρίς να φοράει κράνος.
  
  Ο Σιμοντσέλι έχασε το μπροστινό της μοτοσικλέτας του και γλίστρισε ακριβώς μέσα στην πορεία που είχαν οι Κόλιν Εντουαρντς και Βαλεντίνο Ρόσι πίσω του, οι οποίοι δεν κατάφεραν να τον αποφύγουν και τον χτύπησαν με τις μοτοσικλέτες τους. 
  
  Το ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο για να μεταφέρει τον άτυχο αναβάτη στο ιατρικό κέντρο της πίστας. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την υγεία του θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
  to arthro graftike prin ta disaresta nea,akolouthi nea enimerosi istera apo ligi ora.

  * Δυστύχημα στη Μαλαισία, "έφυγε" ο Σιμοντσέλι
  * Παγκόσμιος θρήνος
  * RIP Marco


  Ο γιατρός για το δυστύχημα του Σιμοντσέλι

  Λίγες ώρες μετά την είδηση της απώλειας του Μάρκο Σιμοντσέλι, ο επικεφαλής της ιατρικής ομάδας του αγώνα της Μαλαισίας, Μικέλε Μακιαγκοντένα, ενημέρωσε τους δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου για τις συνθήκες γύρω από το δυστύχημα του ιταλού αναβάτη στην πίστα της Σεπάνγκ.

  "Είμαι βαθιά λυπημένος που είμαι εδώ για σας ενημερώσω για το θάνατο του Μάρκο Σιμοντσέλι, ενός φίλου", ανέφερε ο Μακιαγκοντένα.

  "Εξαιτίας του ατυχήματος που είχε κατά τη διάρκεια του αγώνα, στο οποίο χτυπήθηκε από άλλους αναβάτες, υπέστη ένα πολύ σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, τον λαιμό και το στήθος.

  "Οταν η ιατρική ομάδα έφτασε σε αυτόν, ήταν αναίσθητος. Στο ασθενοφόρο, επειδή είχε καρδιακή ανακοπή, του έκαναν CPR (καρδιακή ανάνηψη). Αμέσως στο ιατρικό κέντρο διασωληνώθηκε και καταφέραμε να βγάλουμε ορισμένη ποσότητα αίματος από τον οισοφάγο.

  "Το CPR συνεχίστηκε για 45 λεπτά, επειδή προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε για όσο περισσότερο νομίζαμε ότι ήταν δυνατό. Δυστυχώς δεν ήμασταν σε θέση να τον βοηθήσουμε και στις 16:56 αναγκαστήκαμε να ανακοινώσουμε ότι ήταν νεκρός".

  Επιπλέον, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν το μέλος της Διεύθυνσης Αγώνα, Πολ Μπάτλερ, για τους λόγους που το κράνος του Σιμοντσέλι βγήκε από τη θέση του στο δυστύχημα: "Θα μου επιτρέψετε να αφήσω αυτή την απάντηση για άλλη στιγμή. Είναι ξεκάθαρο ότι οι συνέπειες και οι συνθήκες γύρω από το ατύχημα θα ερευνηθούν πλήρως".

  This article was originally published in forum thread: Όλα τα νέα από το MOTO GP started by ferrarif1 View original post