4 Κανάλια Novacinema για κάθε διάθεση! ( δελτίο τύπου )

Το Novacinema 4 έρχεται στην ψηφιακή πλατφόρμα της Nova την Τετάρτη 1/6!

Τα κανάλια Novacinema, η βασική κινηματογραφική επιλογή στο ψηφιακό μπουκέτο της Nova, εδώ και 17 χρόνια μας ταξιδεύουν στον κόσμο του κινηματογράφου. Η Nova, μέσω αποκλειστικών συμφωνιών με τα μεγαλύτερα Hollywood Studios, όλα αυτά τα χρόνια, εξασφαλίζει τις καλύτερες ταινίες και τις πιο δυνατές σειρές για τους συνδρομητές της. Το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema περιλαμβάνει μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες – blockbusters, ταινίες που ξεχώρισαν στα μεγάλα κινηματογραφικά Φεστιβάλ, δημοφιλείς σειρές, καθώς και ελληνικές ταινίες τις οποίες η Nova στηρίζει ως συμπαραγωγός όλα αυτά τα χρόνια.

Στόχος της Nova πέρα από την αποκλειστικότητα και την πρώτη προβολή ταινιών είναι βεβαίως και η ποικιλία. Η ανάγκη για προσφορά πολλαπλών επιλογών οδήγησε στη δημιουργία του Novacinema 4.

Από την 1η Ιουνίου, κάθε βράδυ από τις 19:00 το πρόγραμμα του νέου καναλιού της Nova, θα φέρνει τις οθόνες των συνδρομητών ταινίες γεμάτες πάθος για τη ζωή.

Τα Novacinema μεγάλωσαν, ωρίμασαν και απέκτησαν το καθένα τη δική του ταυτότητα. Αναλυτικά:


Novacinema 1 & HD (24ωρο κανάλι)

Tο κανάλι με τις πρεμιέρες. Όλες οι πρόσφατες μεγάλες ταινίες του κινηματογράφου σε πρώτη προβολή. Επιλεγμένες σειρές αλλά και οι σπουδαιότερες τελετές κινηματογραφικών βραβείων στη διάθεση των συνδρομητών της Nova.


Novacinema 2 (24ωρο κανάλι)

Τα καλύτερα! Tο κανάλι με ταινίες που ξεχώρισαν. Επιλογές από παλιότερες ή πρόσφατες ταινίες που όλες είναι πολύ δυνατές και ξεχωριστές λόγω ηθοποιών, σκηνοθετών, βραβείων ή box office. Στο Novacinema 2 οι συνδρομητές μπορούν να απολαμβάνουν θεματικές βραδιές με αφιερώματα σε κινηματογραφικά θέματα.


Novacinema 3 (8 hr weekdays & 24h weekends)

Καθαρή αδρεναλίνη! Tο κανάλι της δράσης και της περιπέτειας! Η αδρεναλίνη στα ύψη με ταινίες sci-fi, action, thrillers & adventures. Η «Bloody Friday’s horror zone» κάθε Παρασκευή στις 23.00, οι μαραθώνιοι των αγαπημένων σειρών & η ερωτική ζώνη κάθε βράδυ είναι οι επιλογές που προσφέρονται στους συνδρομητές.


Novacinema 4 (8hr weekdays & 24h weekends)

Πάθος για ζωή! Tο κανάλι της ζωής μας! Το πρόγραμμά του προσφέρει κατά κύριο λόγο ρομαντικές κομεντί, δραματικές ταινίες, βιογραφίες & αληθινές ιστορίες.Τώρα στη Nova όλοι έχουν το κανάλι τους.