Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 34
 1. #1
  kreta111
  Guest

  Οτε στις 9 μοίρες

  Aνοιξα το παρόν θέμα μία και θα χουμε πολλές αναφορές τις επόμενες μέρες για το πακέτο του Οτε στις 9 μοίρες.

  otetv.jpg

  Στη συχνότητα 12111 V 27500

 2. #2
  kreta111
  Guest

  Re: Οτε στις 9 μοίρες

  Eurobird 9A για τον ΟΤΕ
  Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες επιλογής δορυφόρου εκπομπής του δορυφορικού Connx, με τελικό αποτέλεσμα τον Eurobird 9A στις 9 μοίρες ανατολικά, ο οποίος υπερίσχυσε στα σημεία, έναντι του Astra 3B – 23,5 E. Η λήψη του Eurobird 9A είναι σαφώς εφικτή σε όλη τη χώρα με μικρά κάτοπτρα 60-80 εκ, ενώ μπορεί να πραγματοποιηθεί και ταυτόχρονη λήψη των Hot Bird-13 E με ένα κάτοπτρο .
  Η τροχιακή απόσταση του Eurobird 9A από τους Hot Bird, είναι μόλις 4 μοίρες, καθιστώντας τη παράκεντρη λήψη πιο ισχυρή, με μικρές απώλειες σήματος, σε σχέση με τον άλλο υποψήφιο δορυφόρο Astra 3B στις 23,5 μοίρες ανατολικά. Στα κάτοπτρα των 80 εκατοστών, ίσως υπάρξει μια σχετική δυσκολία στη τοποθέτηση των LNB, λόγω της μικρής απόστασης, ωστόσο διατίθενται και LNB με στενό «λαιμό».
  Το πακέτο θα ξεκινήσει σταδιακά στα τέλη του Αυγούστου και σαφώς θα παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις ώστε να έχουμε περισσότερα και έγκυρα στοιχεία. ote_logo.jpg

 3. #3
  Super Moderator
  Join Date
  Apr 2011
  Posts
  2,965
  Uploads
  0
  Thanks
  2,325
  Thanked 2,487 Times in 1,229 Posts

  Re: Οτε στις 9 μοίρες

  Οκτώβριο τελικά η OTESAT…

  Όπως ….όλοι περιμέναμε θα υπάρξει τελικά μία καθυστέρηση στην εμπορική διάθεση της δορυφορικής πλατφόρμας του ΟΤΕ, αφού η επίσημη έναρξη δεν θα γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου, όπως είχαμε γράψει, αλλά «μέσα στον Οκτώβριο», δηλαδή στην χειρότερη περίπτωση προς τα τέλη…
  Η πλατφόρμα θα παρουσιαστεί επίσημα στην Δ.Ε.Θ. και μέσα στον Σεπτέμβριο θα επιλυθούν όλα τα υπολειπόμενα προβλήματα (πχ η ένταξη των καναλιών πανελλήνιας εμβέλειας που κρίνεται απαραίτητη).
  Στο πακέτο (που μάλλον θα είναι ενιαίο) θα υπάρχει από την αρχή ένας αριθμός καναλιών υψηλής ευκρίνειας. Περισσότερα δεν ρισκάρουμε να γράψουμε, καθώς με τις συνεχείς αλλαγές, αναβολές, καθυστερήσεις κλπ ….όσο περισσότερα γράφουμε τόσο και αυξάνει η πιθανότητα να εκτεθούμε και να γίνουμε αναξιόπιστοι! Αναμένουμε λοιπόν τις επίσημες ανακοινώσεις του Οργανισμού.

 4. #4
  Super Moderator Y i a n n i s's Avatar
  Join Date
  Apr 2011
  Location
  Vouno Me Omorfi 8ea !!!
  Posts
  858
  Uploads
  53
  Thanks
  631
  Thanked 162 Times in 93 Posts

  Re: Οτε στις 9 μοίρες

  OTE TV, αναμέτρηση με nova στη συνδρομητική τηλεόραση

  Με δύο πλατφόρμες η συνδρομητική τηλεόραση από το Σεπτέμβριο. Ο ΟΤΕ TV φιλοδοξεί να μπει δυναμικά στην αγορά με αθλητικό πρόγραμμα Η διαφημιστική μάχη θα ξεκινήσει εντός των ημερών με τον ΟΤΕ να διαφημίζει χαμηλότερη συνδρομή και τη nova, ύστερα από τη συμφωνία των 177 εκατ. ευρώ με τη SuperLeague, να απαντά πως έχει όλους τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, συμπεριλαμβανόμενου και του Ολυμπιακού για τα επόμενα 4 χρόνια.
  Ο ΟΤΕ θα δώσει το στίγμα του στις αρχές Σεπτεμβρίου(?) και θα ακολουθήσει και μια δεύτερη δόση, ως το τέλος του επόμενου μήνα, σύμφωνα με το υφιστάμενο σχεδιασμό. Θα χρησιμοποιήσει το δορυφόρο Eurobird 9A έχοντας ως στόχο εκείνους που διέκοψαν τη συνδρομή τους με τη nova για διάφορους λόγους, μεταξύ των οποίων ήταν και οι στημένοι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι ΠΑΕ πλέον καλούνται να προστατεύσουν το ίδιο το προϊόν τους, καθώς η χρηματοδότησή τους από τη nova θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συνδρομητών που θα μπορέσει να εγγράψει η ψηφιακή πλατφόρμα. Ο ΟΤΕ TV θα στηριχθεί στο πρόγραμμα του Conn-x TV, έχοντας ως στόχο να καλύψει από τον ουρανό τις ανάγκες των συνδρομητών του που ως σήμερα φτάνουν τους περίπου 55.000, που δεν υποστηρίζονται από το IPTV. Με τη nova να έχει το σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος η επόμενη μάχη με τον ΟΤΕ θα είναι για τα δικαιώματα του Champions League και του Europa League, για την επόμενη 3ετία, 2012-15. Εντός του Σεπτεμβρίου θα γίνουν οι διαπραγματεύσεις με την TEAM με τις πλατφόρμες της συνδρομητικής τηλεόρασης να διαθέτουν περισσότερα χρήματα από κανάλια όπως το Mega ή ο ΑΝΤ1. Παράλληλα, όπως και με το ελληνικό πρωτάθλημα θα πρέπει να βρεθούν και στην περίπτωση των δύο ευρωπαϊκών οργανώσεων οι ελεύθεροι σταθμοί που θα μεταδίδουν τους αγώνες, για να μην κλειδωθεί απόλυτα το ποδοσφαιρικό προϊόν. Θεωρείται σίγουρο πάντως πως και στην περίπτωση της TEAM θα υπάρξει ένα «κούρεμα» 15-20% στο κόστος των δικαιωμάτων.
  Χρήματα στους σταθμούς
  Ο ΟΤΕ έχει δεσμευτεί πως θα πληρώσει τα κανάλια εθνικής εμβέλειας για την άνοδο του σήματός τους στον ΟΤΕ TV, υπό την προϋπόθεση πως η επιτροπή Ανταγωνισμού θα δικαιώσει τον ΟΤΕ σε βάρος της Forthnet. Η εταιρεία συνδρομητικής τηλεόρασης έχει υπογράψει 3ετή, ως το 2012 , συμφωνία αποκλειστικής μετάδοσης του σήματός του μέσω της nova, επιτρέποντας έτσι τη διανομή του σε όλη τη χώρα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι σταθμοί εθνικής εμβέλειας θα ανέβουν πρώτα στην ιντερνετική τηλεόραση του Conn-x TV και μετά στον ΟΤΕ TV.
  Filika Y i a n n i s

 5. #5
  kreta111
  Guest

  Re: Οτε στις 9 μοίρες

  Ο ΟΤΕ κοιτάει τα άστρα!!! OTE(5).gif

  Τα καλά νέα είναι ότι τον επόμενο ( μήνα αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της, με δύο περίπου χρόνια καθυστέρηση, η Conn-x ΟΤΕ TV. To θέμα του δορυφόρου έχει κλείσει με την Eutelsat, οπότε συντονιστείτε στις 9 μοίρες East. Σύμφωνα με πληροφορίες η εμπορική πολιτική θα είναι price oriented προκειμένου να αντιμετωπιστεί η Nova η οποία κατέχει ήδη ισχυρή θέση, η οποία ενισχύθηκε περαιτέρω μετά την απόκτηση των δικαιωμάτων μετάδοσης των αγώνων του Ολυμπιακού. Όπως και στο DSL αναμένεται και εδώ τιτανομαχία μόνο που εδώ υπάρχει μία αντιστροφή ρόλων...
  Για την ώρα οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχουν 30.000 δέκτες που είχαν παραγγελθεί για τον Hellas Sat και τώρα πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι μακριά η ώρα που θα βλέπετε το Conn-x στο δορυφορικό πιάτο σας! (Weekly Telecom)

 6. #6
  kreta111
  Guest

  Re: Οτε στις 9 μοίρες

  Μάχη ΟΤΕ - Forthnet για την τηλεόραση

  Ξεκινάει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο η μάχη της δορυφορικής συνδρομητικής τηλεόρασης. ΟΤΕ και Nova (Forthnet) πρόκειται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους προκειμένου ο μεν πρώτος να αποκτήσει μερίδιο αγοράς στην ελληνική συνδρομητική τηλεόραση, η δε δεύτερη να διατηρήσει το σημερινό μονοπωλιακό της status.

  Ο OTE με την κίνηση αυτή επιχειρεί να αποκτήσει μια νέα πηγή εσόδων. Ακολουθεί, δηλαδή, το παράδειγμα της θυγατρικής της Romtelecom στη Ρουμανία, η οποία μέχρι σήμερα έχει δείξει σημαντικά αποτελέσματα στον τομέα παροχής υπηρεσιών δορυφορικής τηλεόρασης. Η εταιρεία, με περίπου 1,2 εκατ. νοικοκυριά-πελάτες συνδρομητικής τηλεόρασης στη γείτονα χώρα, κατάφερε και δημιούργησε ισχυρά αναχώματα στη συρρίκνωση των τηλεφωνικών δραστηριοτήτων της.

  Ο ΟΤΕ, έστω και με καθυστέρηση δύο ετών, αναμένεται να μπει επιθετικά στην ελληνική αγορά, προσφέροντας ένα βασικό πρόγραμμα με τηλεοπτικές σειρές, αθλητικό περιεχόμενο και ταινίες σε χαμηλή χρέωση, της τάξης των 15-20 ευρώ ανά μήνα. Ο συνδρομητής, ωστόσο, του Conn-X TV Satellite μπορεί να αποκτήσει επιπρόσθετες υπηρεσίες, είτε με τον μήνα (premium content) είτε on demand, πληρώνοντας, δηλαδή, ανά θέαση π. χ. μια ταινία. Η νέα δραστηριότητα του ΟΤΕ σίγουρα δεν είναι εύκολη. Η εμπειρία του Conn-X TV μέσω ευρυζωνικών συνδέσεων αποδείχθηκε μάλλον πικρή, αφού στα δύο χρόνια προσφοράς της, ο Oργανισμός μετράει μόλις 55.000 πελάτες. Από την άλλη πλευρά, η Nova διαθέτει 15ετή εμπειρία στα δορυφορικά συνδρομητικά προγράμματα, ενώ επιπροσθέτως έχει στη διάθεσή της τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος (Super League) για την περίοδο 2012-15. Προς την κατεύθυνση αυτή, η εταιρεία έχει ξοδέψει περίπου 177 εκατ. ευρώ (περίπου 45 εκατ. ανά έτος), ποσό ιδιαίτερα υψηλό.

  Ωστόσο, για τη διοίκηση της Nova αυτό αποτελεί το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα.

  Ο ΟΤΕ επιχειρεί να «σπάσει» αυτό το μονοπώλιο της Nova, διεκδικώντας τα δικαιώματα της πρώτης κατηγορίας (Α1) στο ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ, αλλά και τα δικαιώματα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου (Champions League). Επίσης, διεκδικεί τα δικαιώματα μετάδοσης των ελληνικών καναλιών (ANT1, Μega, ΣKAΪ κ. λπ.) που σήμερα κατέχει η Nova και τα οποία θεωρούνται κρίσιμης σημασίας για ένα ολοκληρωμένο πακέτο συνδρομητικής τηλεόρασης, ειδικά σε περιοχές όπου υπάρχουν προβλήματα επίγειας λήψης. Οι πρώτες εκπομπές του ΟΤΕ αναμένονται μέσα στον επόμενο μήνα. (Καθημερινή)

 7. #7
  kreta111
  Guest

  Re: Οτε στις 9 μοίρες

  OTE TV: Οκτώβριο η εμπορική διάθεση!

  Η ΟΤΕ TV δεν θα βγει τελικά το Σεπτέμβριο. Δηλαδή από τις 15 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσουν κάποια demo units και τον Οκτώβρη θα ξεκινήσει η εμπορική διάθεση. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα προσφέρεται σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή (15 με 20 ευρώ περίπου), με σκοπό να λειτουργήσει συμπληρωματικά σε σχέση με τη Nova. Θα παίρνει δηλαδή ο άλλος τη Nova για τη Super League θα παίρνει και το άλλο πακέτο με το κύπελο, τη Football League, τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και το Copa Libertadores. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος της επιλογής του Eutelsat, ώστε με ένα πιάτο να μπορεί ο συνδρομητής να δει «τα πάντα όλα». Με δύο συνδρομές φυσικά. (Weekly Telecom)

 8. #8
  kreta111
  Guest

  Re: Οτε στις 9 μοίρες

  OTΕ: Business as usual για τη δορυφορική
  Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, τα μέτρα για το «πάγωμα» OPEX και CAPEX στον ΟΤΕ δεν περιλαμβάνουν τη δορυφορική τηλεόραση, η οποία βρίσκεται προ των πυλών και εκτιμάται ότι θα βγει στον αέρα κανονικά στις αρχές Οκτωβρίου. Είναι βέβαιο ωστόσο, ότι η περικοπή marketing budget και το όλο κλίμα θα επηρεάσουν αρνητικά την όλη προσπάθεια. Από την άλλη πλευρά, θεωρείται ευφυής στρατηγική η επιλογή του Eutelsat, αφού με ένα πιάτο θα μπορεί ο συνδρομητής να δει «τα πάντα όλα», δηλαδή Nova & OTE μαζί. Το ζητούμενο είναι αν θα υπάρχουν χρήματα στο μέλλον, ώστε να καλυφθούν οι απαιτήσεις σε περιεχόμενο, διότι, όπως γνωρίζουν όλοι, «content is the king». (Weekly Telecom)

 9. #9
  kreta111
  Guest

  Re: Οτε στις 9 μοίρες

  ΟΤΕ TV στις αρχές Οκτωβρίου: Τέλος στο μονοπώλιο Nova


  Αρχές Οκτωβρίου ξεκινά το δορυφορικό πακέτο του OTE, με την ονομασία OTE TV, το οποίο αναμένεται εδώ και πολύ καιρό, αλλά μόλις αυτές τις μέρες οι διαδικασίες ολοκληρώνονται. Το πακέτο εκπέμπει από το δορυφόρο Eurobird 9A με εύκολη λήψη σε όλη τη χώρα, σε σύστημα πρόσβασης Videoguard.
  Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, δεν είχαμε επίσημες ανακοινώσεις, ούτε οι διαδικασίες είχαν ολοκληρωθεί 100%, συνεπώς σας μεταφέρουμε τα στοιχεία που έχουμε και αυτά που αναμένονται.
  Το πακέτο αναμένεται να περιέχει μια σειρά υποπακέτων, όπως το βασικό, για την οικογένεια, για διασκέδαση, για σπορ, καθώς και το πλήρες πακέτο.
  Η τιμή του πακέτου αναμένεται ιδιαίτερα δελεαστική, κάτι που σαφώς θα χαροποιήσει τους τηλεθεατές, ενώ από πλευράς εκπομπής είναι ενεργοποιημένοι 3 αναμεταδότες, οι οποίοι περιέχουν τα κανάλια NET / ET1 / ET3 / H BOYΛΗ / Universal Eastern Europe / Fox Life Greece / FX Greece / OTE Sport 1 / OTE Sport 2 / OTE Sport 3 / Disney Channel / Alter / Σινεσπορ+ / Πρισμα+ / ESPN America / Extreme Sports / ESPN Classic / Discovery Channel / Discovery Science Channel / Investigation Discovery Europe / Discovery World / Discovery Travel & Living Europe / C-Music / Style Network EMEA / ZoneReality / Fashion TV / World Fashion Channel / Kids Co / Baby TV / Euronews / Deutsche Welle / France 24 (αγγλικά) / France 24 (γαλλικά) / Al Jazeera Int. / Russia Today / Bloomberg / Blue Hustler / Sundance Channel HD / MTV HD (Greece) / Eurosport / Eurosport 2 / VH1 (MTV Music 24) / SD Test / MAD Hits / Al Jazeera (Ar.) / Hustler TV / Dorcel TV / Test HD 5 / Nat Geo Wild / OTE Sport HD (Test HD) / Test HD 2 / Test HD 3.
  Ο δέκτης του πακέτου θα είναι της εταιρείας Kaon και θα είναι Combo HD, δηλαδή θα λαμβάνει και τα επίγεια ψηφιακά!

 10. #10
  ferrarif1
  Guest

  Re: Οτε στις 9 μοίρες

  ΟΤΕ TV από τη Δευτέρα 26/9/2011. Η εταιρεία τηλεπικοινωνιών και τηλεόρασης θα ξεκινήσει από αυτή τη Δευτέρα τη διάθεση του μπουκέτου του OTE TV σε επιλεγμένους πελάτες. Η έναρξη λειτουργίας της υπηρεσίας προς το κοινό θα γίνει το επόμενο δεκαήμερο.

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •