Advertise in BEST PRICES Your Server

Page 34 of 65 FirstFirst ... 24323334353644 ... LastLast
Results 331 to 340 of 648

Thread: Dreambox

  
Share/Bookmark
  1. #331
    Dream Administrator tzimakos's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Ελλας
    Posts
    3,291
    Uploads
    599
    Blog Entries
    3
    Thanks
    3,023
    Thanked 2,590 Times in 1,456 Posts

    Smile Re: Dreambox

    Quote Originally Posted by ΓΕΩΡΓΙΟΣ View Post
    Φιλε τζιμακο ξεχασα να σε πω εχω τον κλωνο με σιμ 2.10 οποτε δεν μπορω να κανω update λογικα τουε drivers?
    Θα κανω μια δοκιμη αυτη τη βερζιον να δουμε θα την δει..
    Και κατι τελευταιο πρεπει να εχω στικακι πανω ετσι δεν ειναι?Δεν ειναι σαν το meoobot που γινεται η εγκατασταση στην φλας?
    Αν εχεις κλωνο ξεχασε την αναβαθμιση που σου ειπα,εγω αναφερομουν σε γνησιο,και συγκεκριμενα εννοουσα να κανεις αναβαθμιση απο την εκδοση 109 που εχεις στην εκδοση 110r0.
    Ναι πρεπει να βαλεις ενα memory stick σε ενα απο τα usb port του δεκτη εκει θα εγκατασταθουν τα επιπλεον λογισμικα.Αλλοιως ποιο το νοημα του να εγκαταστησεις το Barry Allen αν δεν εχεις σκοπο να εγκαταστησεις αλλα λογισμικα ?
    Και το Barry Allen θα εγκατασταθει στην flash του δεκτη ακριβως οπως εκανε και το Meoboot.
    DREAMBOX FAN

    DM 8000 HD.....DM 7020 HD
    ......DM 800se HD......DM 500 HD
    DM 7020s............DM 7000s
    ............DM 5620s..............DM 7020si
    DM 600................DM 500..............
    ...Humax 5400.........AZBox Premium
    Wavefrontier T90-----Gibertini OP150-----Tecatel 1.80 + powerjack-----45E-30W coverage

    Keep in mind this.To err is human.
    Nobody can go back and start a new beginning,but anyone can start today and make a new ending.



  2. The Following 2 Users Say Thank You to tzimakos For This Useful Post:

    Admin (14-09-2012), marios79 (04-10-2012)

  3. #332
    Premium Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    etc/etc/etc/etc
    Posts
    120
    Uploads
    0
    Thanks
    64
    Thanked 55 Times in 35 Posts

    Re: Dreambox

    Τζιμακο ετσι εκανα φιλε εβαλα το στικακι το αναγνωρισε και μετα αφου το εκανα διαμορφωση ειπα θα ειναι οκ μετα μπηκα στα addons και εκανα download την εκδοση που μου ειπες αλλα τιποτα εκανα και restart,Μετα προσπαθησα να το περασω μεσω telnet παλι τιποτα,Αναγκαστηκα μετα εβαλα πιο παλια εκδοση νεμεσις αλλα και εκει με κανει τα ιδια δεν ξερω γιατι..Τελευταια αλλαξα ιματσε και με την ιδια εκδοση(Barry Allen) εγινε κανονικα περαστηκε δλδ στο dream elite ..Αλλα θελω να το κανω στο νεμεσις αυτο το ιματσε θελω να εχω στην φλας αν εχεις καμια ιδεα προτινε μου..
    Και μια και αναφερα το dream elite ελληνικα πως περναμε στην τελευταια εκδοση του dream elite
    Dream-Elite-dm800se-3-0-v010r6-ramiMAHER.nfi
    Ευχαριστω προκαταβολικα τζιμακος
    Last edited by ΓΕΩΡΓΙΟΣ; 16-09-2012 at 08:54 PM.

  4. The Following 2 Users Say Thank You to ΓΕΩΡΓΙΟΣ For This Useful Post:

    Admin (02-10-2012), marios79 (04-10-2012)

  5. #333
    Dream Administrator tzimakos's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Ελλας
    Posts
    3,291
    Uploads
    599
    Blog Entries
    3
    Thanks
    3,023
    Thanked 2,590 Times in 1,456 Posts

    Smile Re: Dreambox

    Quote Originally Posted by ΓΕΩΡΓΙΟΣ View Post
    Τζιμακο ετσι εκανα φιλε εβαλα το στικακι το αναγνωρισε και μετα αφου το εκανα διαμορφωση ειπα θα ειναι οκ μετα μπηκα στα addons και εκανα download την εκδοση που μου ειπες αλλα τιποτα εκανα και restart,Μετα προσπαθησα να το περασω μεσω telnet παλι τιποτα,Αναγκαστηκα μετα εβαλα πιο παλια εκδοση νεμεσις αλλα και εκει με κανει τα ιδια δεν ξερω γιατι..Τελευταια αλλαξα ιματσε και με την ιδια εκδοση(Barry Allen) εγινε κανονικα περαστηκε δλδ στο dream elite ..Αλλα θελω να το κανω στο νεμεσις αυτο το ιματσε θελω να εχω στην φλας αν εχεις καμια ιδεα προτινε μου..
    Και μια και αναφερα το dream elite ελληνικα πως περναμε στην τελευταια εκδοση του dream elite
    Dream-Elite-dm800se-3-0-v010r6-ramiMAHER.nfi
    Ευχαριστω προκαταβολικα τζιμακος
    Δυστυχως δεν εχω κατι αλλο να σου πω,αυτα που σου ειπα ισχυουν ολα στα original,δεν ξερω αν δεν ισχυουν στους κλωνους.
    Μια τελευταια ιδεα που εχω ειναι η εξης.Δοκιμασε να εγκαταστησεις το Barry Allen μεσα απο το tspanel,και θυμησου να βαλεις την εκδοση που σου ειπα.Οσο για το Dream Elite για τα Ελληνικα του,κανε ενα search εδω μεσα και θα το βρεις πως γινεται,ειναι πολυ απλο το εκανε πρωτος ο αετος και μας το ειπε σε ολους πως γινεται.
    DREAMBOX FAN

    DM 8000 HD.....DM 7020 HD
    ......DM 800se HD......DM 500 HD
    DM 7020s............DM 7000s
    ............DM 5620s..............DM 7020si
    DM 600................DM 500..............
    ...Humax 5400.........AZBox Premium
    Wavefrontier T90-----Gibertini OP150-----Tecatel 1.80 + powerjack-----45E-30W coverage

    Keep in mind this.To err is human.
    Nobody can go back and start a new beginning,but anyone can start today and make a new ending.



  6. The Following 2 Users Say Thank You to tzimakos For This Useful Post:

    Admin (02-10-2012), marios79 (04-10-2012)

  7. #334
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    12
    Uploads
    0
    Thanks
    6
    Thanked 21 Times in 10 Posts

    Re: Dreambox

    καλησπερα και απο εμενα παιδια και καλος σας βρηκα...
    τωρα στα γεραματα αποφασισα να ασχοληθω και εγω μ αυτα τα κουτια..και εδω και 5 μερες εχω φαει τα μουτρα μου.
    η ιστορια εχει καπως ετσι....
    αγορασα εναν κλωνο DM800 hd se...sim 2.10...etsi leei sat-alarm.gr/-satellite-r...800-hd-se.html ...και παιρνει λεει και το γνησιο image
    μετα απο μερικες ωρες αποφασισα να τον φλασαρω....τελικα τιποτα δεν εγινε και μου εμεινε στα χερια...δοκιμασα με dream up kai me sunray flash up(οτι διαβαζα εκανα)...και παντα κολαγε στο waiting for acknowledge ....
    μετα βρηκα ενα αλλο προγραμμα το NCF SIM2 v2.1.exe.....χωρις να ξερω τι ssl exw,παταγα και ξαναπαταγα...τελικα μ αυτο το προγραμμα καταφερνα να δω στην οθονη την ιπ....να μπω με το explorer mesa sthn selida gia flash...αλλα οποιο μα οποιο image flasariza αυτο ελεγε invalid image or older version.....πειρα εκει που τον αγορασα,μου ειπαν απο το openpli.org na katebasw image..alla tipota!!!
    τελικα τον εστειλα πισω και τον εφτιαξαν σε μιση ωρα λεγοντας μου οτι το εκαναν με το dream up που σε μενα κολαγε...
    και τωρα λιγη βοηθεια παιδια....
    πως μπορω να μαθω τι κλωνο εχω?
    τι image exei?sthn othonh ths tv otan anigei blepw mono to openpli
    ti bootloader exei?
    πως μπορω να τον φλασαρω(ο καμενος φυσαει και το γιαουρτι) και με τι ειδους image..?......και οτι αλλο εχετε ευχαριστηση!!

    σημερα δοκιμασα να του περασω το mgcamd 1.38 manualy giati sta pluggings eixe to 1.35 kai to 1.30
    perasa me ftp to arxeio ipk sto temp....to ekana instal....eipe oti to dextike...alla to mgcamd den to blepw pouthena otan pigenw na allaksw apo cccam se mgcamd...blepw mono to ccam
    paw pisw ta pluggings na perasw to 1.35.....pouthena auto!!exei eksafanistei!.......
    και επειδη τα εχω κανει σαλατα με τα αρχεια σκεφτομουνα να τον φλασαρω....

    το ξερω οτι σας ζαλισα και οτι πολλες απ τις ερωτισεις μου,για σας θα ειναι βλακειες...αλλά εκανα και διαβασα οτι μπορουσα

  8. The Following User Says Thank You to jimmykar For This Useful Post:

    Admin (02-10-2012)

  9. #335
    Dream Administrator tzimakos's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Ελλας
    Posts
    3,291
    Uploads
    599
    Blog Entries
    3
    Thanks
    3,023
    Thanked 2,590 Times in 1,456 Posts

    Smile Re: Dreambox

    Quote Originally Posted by jimmykar View Post
    καλησπερα και απο εμενα παιδια και καλος σας βρηκα...
    τωρα στα γεραματα αποφασισα να ασχοληθω και εγω μ αυτα τα κουτια..και εδω και 5 μερες εχω φαει τα μουτρα μου.
    η ιστορια εχει καπως ετσι....
    αγορασα εναν κλωνο DM800 hd se...sim 2.10...etsi leei sat-alarm.gr/-satellite-r...800-hd-se.html ...και παιρνει λεει και το γνησιο image
    μετα απο μερικες ωρες αποφασισα να τον φλασαρω....τελικα τιποτα δεν εγινε και μου εμεινε στα χερια...δοκιμασα με dream up kai me sunray flash up(οτι διαβαζα εκανα)...και παντα κολαγε στο waiting for acknowledge ....
    μετα βρηκα ενα αλλο προγραμμα το NCF SIM2 v2.1.exe.....χωρις να ξερω τι ssl exw,παταγα και ξαναπαταγα...τελικα μ αυτο το προγραμμα καταφερνα να δω στην οθονη την ιπ....να μπω με το explorer mesa sthn selida gia flash...αλλα οποιο μα οποιο image flasariza αυτο ελεγε invalid image or older version.....πειρα εκει που τον αγορασα,μου ειπαν απο το openpli.org na katebasw image..alla tipota!!!
    τελικα τον εστειλα πισω και τον εφτιαξαν σε μιση ωρα λεγοντας μου οτι το εκαναν με το dream up που σε μενα κολαγε...
    και τωρα λιγη βοηθεια παιδια....
    πως μπορω να μαθω τι κλωνο εχω?
    τι image exei?sthn othonh ths tv otan anigei blepw mono to openpli
    ti bootloader exei?
    πως μπορω να τον φλασαρω(ο καμενος φυσαει και το γιαουρτι) και με τι ειδους image..?......και οτι αλλο εχετε ευχαριστηση!!

    σημερα δοκιμασα να του περασω το mgcamd 1.38 manualy giati sta pluggings eixe to 1.35 kai to 1.30
    perasa me ftp to arxeio ipk sto temp....to ekana instal....eipe oti to dextike...alla to mgcamd den to blepw pouthena otan pigenw na allaksw apo cccam se mgcamd...blepw mono to ccam
    paw pisw ta pluggings na perasw to 1.35.....pouthena auto!!exei eksafanistei!.......
    και επειδη τα εχω κανει σαλατα με τα αρχεια σκεφτομουνα να τον φλασαρω....

    το ξερω οτι σας ζαλισα και οτι πολλες απ τις ερωτισεις μου,για σας θα ειναι βλακειες...αλλά εκανα και διαβασα οτι μπορουσα
    Καταρχας καλωσηρθες στην παρεα μας.

    Σε περιπτωσεις που εχουμε περασει λαθος λογισμικο παντα η καλυτερη και πιο σιγουρη μεθοδος ειναι flash χρησιμοποιωντας το DreamUp και null modem serial cable.

    Κλεινουμε τον δεκτη απο τον διακοπτη τροφοδοσιας στο πισω μερος του.Κραταμε πατημενο το κουμπι on-off μπροστα δεξια στον δεκτη και ανοιγουμε παλι τον διακοπτη τροφοδοσιας.Κραταμε το on-off πατημενο μεχρι να μας δειξει STOP DHCP και την ip που πηρε ο δεκτης απο το ρουτερ μας.Εκει στους κλωνους απο οτι ξερω θα μας δειξει και τι εκδοση sim εχει ο δεκτης.

    Οταν μεταφερουμε ενα plugin για χειροκινητη εγκατασταση στο /tmp του δινουμε δικαιωματα 755.Το mgcam αν εγκατασταθηκε σωστα θα πρεπει να υπαρχει στο /usr/bin με δικαιωματα 755 και τα configuration files ( newcamd.list και mg_cfg ) στο /usr/keys
    DREAMBOX FAN

    DM 8000 HD.....DM 7020 HD
    ......DM 800se HD......DM 500 HD
    DM 7020s............DM 7000s
    ............DM 5620s..............DM 7020si
    DM 600................DM 500..............
    ...Humax 5400.........AZBox Premium
    Wavefrontier T90-----Gibertini OP150-----Tecatel 1.80 + powerjack-----45E-30W coverage

    Keep in mind this.To err is human.
    Nobody can go back and start a new beginning,but anyone can start today and make a new ending.



  10. The Following 3 Users Say Thank You to tzimakos For This Useful Post:

    Admin (02-10-2012), marios79 (04-10-2012), telisgr (02-10-2012)

  11. #336
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    12
    Uploads
    0
    Thanks
    6
    Thanked 21 Times in 10 Posts

    Re: Dreambox

    Quote Originally Posted by tzimakos View Post
    Καταρχας καλωσηρθες στην παρεα μας.

    Σε περιπτωσεις που εχουμε περασει λαθος λογισμικο παντα η καλυτερη και πιο σιγουρη μεθοδος ειναι flash χρησιμοποιωντας το DreamUp και null modem serial cable.

    Κλεινουμε τον δεκτη απο τον διακοπτη τροφοδοσιας στο πισω μερος του.Κραταμε πατημενο το κουμπι on-off μπροστα δεξια στον δεκτη και ανοιγουμε παλι τον διακοπτη τροφοδοσιας.Κραταμε το on-off πατημενο μεχρι να μας δειξει STOP DHCP και την ip που πηρε ο δεκτης απο το ρουτερ μας.Εκει στους κλωνους απο οτι ξερω θα μας δειξει και τι εκδοση sim εχει ο δεκτης.

    Οταν μεταφερουμε ενα plugin για χειροκινητη εγκατασταση στο /tmp του δινουμε δικαιωματα 755.Το mgcam αν εγκατασταθηκε σωστα θα πρεπει να υπαρχει στο /usr/bin με δικαιωματα 755 και τα configuration files ( newcamd.list και mg_cfg ) στο /usr/keys

    καλημερα και καλος σας βρηκα φιλε τζιμακο
    τελικα χτες καταφερα να τον φλασαρω με USB k dream up.του εβαλα original image apo openpli.org 3.0
    ολα καλα...και δουλευει κανονικοτατα.....ερωτιση...εκτος απο original images μπορω να βαλω και αυτα που υπαρχουν στο νετ για κλωνους?..
    φυσικα και ο δικος μου κλωνος ειναι απλα λενε οτι "προσοχη παιρνει original image"

    to macamd εχει εγκαταστασει κανονικα καθως κοιταξα αυτα που μου ειπες..τα permissions sto usr/bin einai 755 alla sto usr/keys einai 644
    τα αλλαξα και αυτα σε 755 αλλά δυστιχως τα καναλια μου δεν παιζουν...και ενω με τα ιδια ακριβως αρχεια,παιζουν κανονικοτατα σε ενα αλλο 500αρακι που εχω το οποιο ομως εχει mgcamd 1.24
    και τωρα η αλλη ερωτιση...τι μπορει να κανω λαθος στον 800αρι?
    τα αρχεια ειναι τα ιδια...
    το mgcamd 1.35 ειναι περασμενο κανονικα..και τρεχει κανονικα γιατι οταν αλλαζω καναλια βλεπω στην μπαρα πληροφοριων οτι το διαβαζει..αλλά παρολα αυτα τα καναλια δεν παιζουν
    ....εχεις καμια ιδεα?
    ...κατι μου διαφευγει...αλλα τι??

    εαν και εφοσον σκεφτεις κατι....εδω ειμαι!

    καλημερα και παλι και σ ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου!!

  12. The Following User Says Thank You to jimmykar For This Useful Post:

    Admin (03-10-2012)

  13. #337
    ferrarif1
    Guest

    Re: Dreambox

    Quote Originally Posted by jimmykar View Post
    καλημερα και καλος σας βρηκα φιλε τζιμακο
    τελικα χτες καταφερα να τον φλασαρω με USB k dream up.του εβαλα original image apo openpli.org 3.0
    ολα καλα...και δουλευει κανονικοτατα.....ερωτιση...εκτος απο original images μπορω να βαλω και αυτα που υπαρχουν στο νετ για κλωνους?..
    φυσικα και ο δικος μου κλωνος ειναι απλα λενε οτι "προσοχη παιρνει original image"

    to macamd εχει εγκαταστασει κανονικα καθως κοιταξα αυτα που μου ειπες..τα permissions sto usr/bin einai 755 alla sto usr/keys einai 644
    τα αλλαξα και αυτα σε 755 αλλά δυστιχως τα καναλια μου δεν παιζουν...και ενω με τα ιδια ακριβως αρχεια,παιζουν κανονικοτατα σε ενα αλλο 500αρακι που εχω το οποιο ομως εχει mgcamd 1.24
    και τωρα η αλλη ερωτιση...τι μπορει να κανω λαθος στον 800αρι?
    τα αρχεια ειναι τα ιδια...
    το mgcamd 1.35 ειναι περασμενο κανονικα..και τρεχει κανονικα γιατι οταν αλλαζω καναλια βλεπω στην μπαρα πληροφοριων οτι το διαβαζει..αλλά παρολα αυτα τα καναλια δεν παιζουν
    ....εχεις καμια ιδεα?
    ...κατι μου διαφευγει...αλλα τι??

    εαν και εφοσον σκεφτεις κατι....εδω ειμαι!

    καλημερα και παλι και σ ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου!!
    ego sou protino na min valis alo original image peran tou openpli ala an thes toso polu na kaneis tin dokimi kantina kai edo imaste pali ama sou vgalei kanena error stin othoni zitise voithia kia tha stin parexoume.

  14. The Following 2 Users Say Thank You to ferrarif1 For This Useful Post:

    Admin (03-10-2012), marios79 (04-10-2012)

  15. #338
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    12
    Uploads
    0
    Thanks
    6
    Thanked 21 Times in 10 Posts

    Re: Dreambox

    [QUOTE=ferrarif1;23184]ego sou protino na min valis alo original image peran tou openpli ala an thes toso polu na kaneis tin dokimi kantina kai edo imaste pali ama sou vgalei kanena error stin othoni zitise voithia kia tha stin parexoume.[/QUOTE

    file ferrari s eyxaristw gia thn symboulh sou..alloste eimai xaroumenos pou katafera na brw ton tropo gia to flash...aplos apo periergia rotisa
    mipos exeis kai esi kamia idea giati den mou douleuei to mgcamd?...dld fenetai na douleuei....alla den blepw kanalia!

    s euxaristw kai pali!

  16. #339
    Dream Administrator tzimakos's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Ελλας
    Posts
    3,291
    Uploads
    599
    Blog Entries
    3
    Thanks
    3,023
    Thanked 2,590 Times in 1,456 Posts

    Smile Re: Dreambox

    Εχεις την επιλογη να κανεις απεγκατασταση το mgcam που τρεχει αυτη την στιγμη ?

    Αν ναι δοκιμασε το και μετα ψαξε να βρεις τροπο να εγκαταστησεις την εκδοση 1.35a
    DREAMBOX FAN

    DM 8000 HD.....DM 7020 HD
    ......DM 800se HD......DM 500 HD
    DM 7020s............DM 7000s
    ............DM 5620s..............DM 7020si
    DM 600................DM 500..............
    ...Humax 5400.........AZBox Premium
    Wavefrontier T90-----Gibertini OP150-----Tecatel 1.80 + powerjack-----45E-30W coverage

    Keep in mind this.To err is human.
    Nobody can go back and start a new beginning,but anyone can start today and make a new ending.



  17. The Following User Says Thank You to tzimakos For This Useful Post:

    marios79 (04-10-2012)

  18. #340
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    12
    Uploads
    0
    Thanks
    6
    Thanked 21 Times in 10 Posts

    Re: Dreambox

    file jimako sigoura mporw na kanw thn apegkatastash apo to menu "prosteta"....
    sigoura episeis apo ekei den mporw na kanw egkatastash tou 1.35a giati apla den mou dinei to arxeio...
    mporw na dokimasw manual na brw to file mgcamd 1.35a alla prepei na telionei se ipk apo oti kserw kai na to balw sto temp mesa me ftp
    kai meta apo to menu tou decoder na to kanw instal manualy.....
    ean lew kati lathos pls diortose me...arxizw anazitish kai ta sou pw nea!

    s euxaristw!

Page 34 of 65 FirstFirst ... 24323334353644 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Dreambox Tools Version 3 by Sat-Dreambox Team
    By tzimakos in forum All in One Programs (AIO)
    Replies: 4
    Last Post: 11-10-2012, 02:16 AM
  2. Dreambox Tools Version 2 By Sat-Dreambox.com
    By Admin in forum All in One Programs (AIO)
    Replies: 0
    Last Post: 24-10-2011, 12:58 PM
  3. New File Added: Dreambox Tools By Sat-Dreambox.com
    By Admin in forum Dreambox Files
    Replies: 1
    Last Post: 30-09-2011, 12:21 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •