Page 69 of 69 FirstFirst ... 1959676869
Results 681 to 685 of 685

Thread: Dreambox

  
  1. #681
    Dream Administrator tzimakos's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Ελλας
    Posts
    3,926
    Uploads
    599
    Blog Entries
    3
    Thanks
    3,885
    Thanked 3,610 Times in 1,876 Posts

    Thumbs Up Re: Dreambox

    Quote Originally Posted by cmoustakas View Post
    Καλησπέρα σε όλη την παρέα του Forum.
    Σήμερα εγκατέστησα στο DM 800HD se clone sim 2 που έχω το παρακάτω image : BlackHole-2.1.5-speed-boot-DM800se-ramiMAHER.v3. Σαν λειτουργικό όλα είναι άψογα προς το πάρων το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με την επικοινωνία με το DCC είναι ότι διαβάζει Telnet Διαβάζει FTP αλλά δεν διαβάζει το Enigma2 με αποτέλεσμα να μην μπορώ να έχω πρόσβαση στα αρχεία μέσω του FTP στο DCC. Διάβασα στο internet ότι ίσως είναι θέμα του Password στο Blackhole, πως θα μπορούσα να το αλλάξω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    Telnet Connected
    FTP Connected

    Bootmanager: not found.
    Quote Originally Posted by tzimakos View Post
    Καλησπερα φιλαρακι,λογικα δεν θα επρεπε να εχεις κανενα προβλημα αλλα ας παμε να το ψαξουμε.

    Πρωτα απο ολα φανταζομαι οτι χρησιμοποιεις το DCC για Enigma2 σωστα ?

    Δευτερον κανε το εξης σε παρακαλω...

    Τρεξε το προγραμμα putty ( αν δεν το εχεις ειναι απλο κανε ενα ψαξιμο με το google και κατεβασε το )
    Επελεξε telnet βαλε τα στοιχεια του δεκτη και συνδεσου με αυτον.
    Θα σου ανοιξει ενα παραθυρο και εισαι μεσα σαν root
    Δωσε μετα την εντολη passwd
    Θα σου ζητησει το παλαιο password και μετα το νεο που θελεις εσυ να βαλεις.
    Βαλε το νεο password και θα δεις επιβεβαιωση της αλλαγης.
    Κλεισε τωρα το putty και δοκιμασε παλι το DCCE2 ( αυτο εννοουσα πριν που ειπα να ειναι για Enigma2 )
    Τελος ποσταρε εδω και ενημερωσε μας αν λειτουργει σωστα η συνδεση η οχι.
    Quote Originally Posted by cmoustakas View Post
    Εννοείτε ότι το DCC είναι για enigma2 ούτος η άλλος image αλλάζω συχνά και ποτέ δεν είχα παρόμοιο πρόβλημα. Πάμε λοιπόν στα δικά μας, έβαλα το putty συνδέθηκα σαν root άλλαξα το password έκανα δοκιμή πάλι τα ιδία. Προσπάθησα και διαφορετικό password έκανα restart router,dreambox, αποτέλεσμα τίποτα με το DCC. Κανένας άλλος τρόπος να επέμβω στο password;
    Quote Originally Posted by cmoustakas View Post
    Και μια διευκρίνιση στο putty κάνω login με username root και όταν δίνω passwd δεν μου ζητεί το παλιό password όπως μου έγραψες παρόλο που έχω ορίσει password με πάει κατευθείαν στην δημιουργία καινούργιου.

    BlackHole 2.1.5 dm800se

    dm800se login: root
    root@dm800se:~# passwd
    Changing password for root
    Enter the new password (minimum of 5, maximum of 8 characters)
    Please use a combination of upper and lower case letters and numbers.
    New password:

    Δοκίμασα να κάνω Login στο DCC και χωρίς password πάλι τίποτα!!!

    Telnet Connected
    FTP Connected

    Bootmanager: not found.
    Quote Originally Posted by tzimakos View Post
    Σορυ φιλαρακι δεν μπορω να σε βοηθησω παραπανω,παρα μονο μπορω να σε συμβουλεψω να αλλαξεις λογισμικο στον δεκτη.
    Δεν νοειται να υπαρχει προσβαση στον δεκτη χωρις την ασφαλεια της επιβεβαιωσης μεσω του password.
    Στην θεση σου δεν θα το σκεφτομουν καθολου σε οτι αφορα τοσο λεπτα θεματα ασφαλειας της προσβασης.
    Quote Originally Posted by cmoustakas View Post
    Τελικά το πρόβλημα ήταν στο Laptop μου και δεν έχω καταλάβει ακόμα το λόγο. Αφού απελπίστηκα χτες περνώντας 3 εκδόσεις του Black hole χωρίς να μπορώ να κάνω connect με καμία είπα να βάλω ένα άλλο image για να τελειώνω. Βάζω λοιπόν ένα Newnigma2 με έκπληξη μεγάλη βλέπω ότι ούτε με αυτό μπορώ να επικοινωνήσω με τον δέκτη, εκεί ήταν που πονηρεύτηκα ότι κάτι άλλο τρέχει. Πήγα στο Desktop μου και από εκεί μπήκα κανονικά, έβαλα πάλι το black hole και εκεί μπήκα από το Desktop κανονικά. Τελικά είναι το Laptop το πρόβλημα τώρα μένει να ανακαλύψω το γιατί.
    Quote Originally Posted by tzimakos View Post
    Μπραβο φιλαρακι,πρωτον και κυριο χαιρομαι που εισαι σε καλο δρομο με το θεμα σου.
    Δες σε παρακαλω μηπως ειναι το firewall στον υπολογιστη σου,και αν σου εβγαλε καποια στιγμη το μηνυμα ...confirm security exception η allow connection η καποιο σχετικο μηνυμα και δεν του εδωσες εσυ το οκ,γιαυτο και σου κοβει την προσβαση.
    Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι κατι τετοιο εχει συμβει οποτε ειναι απλο το να το ξεπερασεις απλα ταλαιπωρηθηκες να περνας λογισμικα χωρις λογο.
    Quote Originally Posted by cmoustakas View Post
    Επανέρχομαι μετά απο καιρό προς ενημέρωση του forum για το προβλημα που ειχα. Ψάχνοντας ανακάλυψα ότι εκεί που κόλλαγε το DCC ηταν το firewall τον windows μόλις το πέρασα στης εξαιρέσεις στο firewall δούλεψε κανονικά.

    Καλημερα Χρονια Πολλα Χριστος Ανεστη.

    Πρωτον και κυριον ευχαριστουμε για την ενημερωση οτι λυθηκε το προβλημα που περιγραφεται στα επισυναπτομενα ποστ.
    ( Για αυτο τον λογο τα εβαλα ολα για ευκολη μελλοντικη αναφορα με μια ματια ).
    Πολυ σωστο αυτο που εκανες,ετσι ακριβως πρεπει ολοι να κανουμε οταν εχουμε ενα προβλημα,το συζηταμε κανουμε οτι κανουμε και λυνεται,πρεπει να ενημερωνουμε περιγραφοντας τι εφαιγε - τι καναμε και λυθηκε το προβλημα.
    Και παλι ευχαριστουμε για την ενημερωση,και χαιρομαι που λυθηκε το προβλημα σου ( Ναι φιλαρακι αυτο ειναι το αυτονοητο,οταν το windows firewall μας ζητησει επιβεβαιωση να επιτρεπει την προσβαση,ναι την δινουμε )
    DREAMBOX FAN

    DM 8000 HD.....DM 7020 HD
    ......DM 800se HD......DM 500 HD
    DM 7020s............DM 7000s
    ............DM 5620s..............DM 7020si
    DM 600................DM 500..............
    ...Humax 5400.........AZBox Premium
    Wavefrontier T90-----Gibertini OP150-----Tecatel 1.80 + powerjack-----45E-30W coverage

    Keep in mind this.To err is human.
    Nobody can go back and start a new beginning,but anyone can start today and make a new ending.



  2. #682
    Member cmoustakas's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    31
    Uploads
    0
    Thanks
    1
    Thanked 14 Times in 6 Posts

    Re: Dreambox

    Και εγω ευχαριστώ για τι πολύτιμη βοήθεια. Αληθώς Ανέστη Χρόνια πολλά σε όλους.

  3. The Following 3 Users Say Thank You to cmoustakas For This Useful Post:

    cyclades (13-04-2015), telisgr (13-04-2015), tzimakos (13-04-2015)

  4. #683
    Junior Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    2
    Uploads
    0
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Dreambox

    Καλημέρα στο forum.Έχω έναν DM800SE κλώνο και θα ήθελα να αγοράσω έναν USB σκληρό 4ΤΒ για να περάσω μέσα ταινίες. Θα τον αναγνωρίζει; Έχει κάποιο περιορισμό ως προς τη χωρητικότητα; Ρωτάω για να μην τον αγοράσω τσάμπα και μου μείνει μετά. Image έχω το openpli 4.0.

  5. #684
    Dream Administrator tzimakos's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Ελλας
    Posts
    3,926
    Uploads
    599
    Blog Entries
    3
    Thanks
    3,885
    Thanked 3,610 Times in 1,876 Posts

    Re: Dreambox

    Quote Originally Posted by dj_takis View Post
    Καλημέρα στο forum.Έχω έναν DM800SE κλώνο και θα ήθελα να αγοράσω έναν USB σκληρό 4ΤΒ για να περάσω μέσα ταινίες. Θα τον αναγνωρίζει; Έχει κάποιο περιορισμό ως προς τη χωρητικότητα; Ρωτάω για να μην τον αγοράσω τσάμπα και μου μείνει μετά. Image έχω το openpli 4.0.
    Το ερωτημα σου πιστευω ενδιαφερει πολλους,οποτε αν καποιος το εχει δοκιμασει ας μας το επιβεβαιωσει.
    Προσωπικα εχω συνδεσει σε αρκετα μοντελα dreambox χωρις προβλημα δισκους 1ΤΒ αλλα οχι μεγαλυτερους,οποτε τωρα μου κινησες την περιεργεια αν οντως μπορει να μπει και μεγαλυτερος.Φανταζομαι πως ναι αλλα και παλι λεω αν καποιος το εχει δοκιμασει ας μας το επιβεβαιωσει.
    DREAMBOX FAN

    DM 8000 HD.....DM 7020 HD
    ......DM 800se HD......DM 500 HD
    DM 7020s............DM 7000s
    ............DM 5620s..............DM 7020si
    DM 600................DM 500..............
    ...Humax 5400.........AZBox Premium
    Wavefrontier T90-----Gibertini OP150-----Tecatel 1.80 + powerjack-----45E-30W coverage

    Keep in mind this.To err is human.
    Nobody can go back and start a new beginning,but anyone can start today and make a new ending.



  6. The Following User Says Thank You to tzimakos For This Useful Post:

    dj_takis (05-10-2015)

  7. #685
    Junior Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    2
    Uploads
    0
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Dreambox

    Quote Originally Posted by tzimakos View Post
    Το ερωτημα σου πιστευω ενδιαφερει πολλους,οποτε αν καποιος το εχει δοκιμασει ας μας το επιβεβαιωσει.
    Προσωπικα εχω συνδεσει σε αρκετα μοντελα dreambox χωρις προβλημα δισκους 1ΤΒ αλλα οχι μεγαλυτερους,οποτε τωρα μου κινησες την περιεργεια αν οντως μπορει να μπει και μεγαλυτερος.Φανταζομαι πως ναι αλλα και παλι λεω αν καποιος το εχει δοκιμασει ας μας το επιβεβαιωσει.
    Θα το επιβεβαιώσω εγώ καθώς το τόλμησα και τον αγόρασα. Μέχρι 4ΤΒ τουλάχιστον που έβαλα εγώ, τα βλέπει κανονικότατα. Τουλάχιστον με τα χαρακτηριστικά τα δικά μου. Για άλλο image δεν ξέρω. Ο δίσκος είναι WD My Book.

  8. The Following User Says Thank You to dj_takis For This Useful Post:

    telisgr (06-10-2015)

Page 69 of 69 FirstFirst ... 1959676869

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Similar Threads

  1. Dreambox Tools Version 3 by Sat-Dreambox Team
    By tzimakos in forum All in One Programs (AIO)
    Replies: 4
    Last Post: 11-10-2012, 02:16 AM
  2. Dreambox Tools Version 2 By Sat-Dreambox.com
    By Admin in forum All in One Programs (AIO)
    Replies: 0
    Last Post: 24-10-2011, 12:58 PM
  3. New File Added: Dreambox Tools By Sat-Dreambox.com
    By Admin in forum Dreambox Files
    Replies: 1
    Last Post: 30-09-2011, 12:21 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •