Results 1 to 5 of 5

Thread: CCCAM SERVER HELP

  
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    4
    Uploads
    0
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question CCCAM SERVER HELP

    Hello, anyone can help me to resolve some questions, If I want to build a cccam server, as i know that minimo 1GB ram, so i need a computer like this:
    Acer Aspire One Cloudbook 14" Notebook Intel Celeron Dual-core 1.60GHz, 2GB RAM, 64GB w/ Windows 10 Home (Certified Refurbished), then change the system to Ubunto, the lastest version, I just found a CCCAM 2016 PANEL for the service, can i buy it and install it ? I think the only thing what i have to do is install it and config it. Now the problem is come, Can I use it like server to creat clines, newcamd, mgcamd? or I make a mistake with my knowledge? Hope Somebody can help to correct it. Now I only have ADSL WITH DHCP, NOT FIBER OPTIC, AND ALSO NEED IP STATIC ?

    Sorry for the many questions and thanks a lot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    Send PMPM 

  2. #2
    Dream Administrator tzimakos's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Ελλας
    Posts
    3,926
    Uploads
    599
    Blog Entries
    3
    Thanks
    3,885
    Thanked 3,610 Times in 1,876 Posts

    Smile Re: CCCAM SERVER HELP

    Quote Originally Posted by digitaltv View Post
    Hello, anyone can help me to resolve some questions, If I want to build a cccam server, as i know that minimo 1GB ram, so i need a computer like this:
    Acer Aspire One Cloudbook 14" Notebook Intel Celeron Dual-core 1.60GHz, 2GB RAM, 64GB w/ Windows 10 Home (Certified Refurbished), then change the system to Ubunto, the lastest version, I just found a CCCAM 2016 PANEL for the service, can i buy it and install it ? I think the only thing what i have to do is install it and config it. Now the problem is come, Can I use it like server to creat clines, newcamd, mgcamd? or I make a mistake with my knowledge? Hope Somebody can help to correct it. Now I only have ADSL WITH DHCP, NOT FIBER OPTIC, AND ALSO NEED IP STATIC ?

    Sorry for the many questions and thanks a lot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    Your hardware is ok to run a simple server.

    BUT THERE IS A LOT OF WORK TO DO AFTER THAT

    THINGS ARE NOT AS SIMPLE AS THEY LOOK

    OR LIKE SOME PEOPLE SAY JUST TO FOOL YOU

    SO BE CAREFUL

    Questions for you...

    Are you familiar with computers ?
    Are you familiar with Unix-Linux ?
    Do you have basic server operation knowledge ?

    If yes then you don`t have to buy a thing
    All instructions on how to build and setup a server are documented here in our friendly forum
    DREAMBOX FAN

    DM 8000 HD.....DM 7020 HD
    ......DM 800se HD......DM 500 HD
    DM 7020s............DM 7000s
    ............DM 5620s..............DM 7020si
    DM 600................DM 500..............
    ...Humax 5400.........AZBox Premium
    Wavefrontier T90-----Gibertini OP150-----Tecatel 1.80 + powerjack-----45E-30W coverage

    Keep in mind this.To err is human.
    Nobody can go back and start a new beginning,but anyone can start today and make a new ending.


    Send PMPM 

  3. The Following User Says Thank You to tzimakos For This Useful Post:

    digitaltv (21-06-2016)

  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    4
    Uploads
    0
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: CCCAM SERVER HELP

    Hello, ADMIN, I was searching some information about it, in fact I have two panels, one is WEBMIN, and another is MultiCSr77, but I`m renting for them. So this is my problem, I want to learn something about it, I never touch the cardsharing server world, until now on, I just know how to creat C-lines, Newcamd, Mgcamd with panels, thatīs it. Sorry for disturbing you.
    Send PMPM 

  5. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    4
    Uploads
    0
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: CCCAM SERVER HELP

    here is the link for the panel: they said that can do simplely.

    LINKS TO SELLERS ARE NOT ALLOWED HERE

    THIS IS A WARNING
    Send PMPM 

  6. #5
    Dream Administrator tzimakos's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Ελλας
    Posts
    3,926
    Uploads
    599
    Blog Entries
    3
    Thanks
    3,885
    Thanked 3,610 Times in 1,876 Posts

    Cool Re: CCCAM SERVER HELP

    Quote Originally Posted by digitaltv View Post
    Hello, ADMIN, I was searching some information about it, in fact I have two panels, one is WEBMIN, and another is MultiCSr77, but I`m renting for them. So this is my problem, I want to learn something about it, I never touch the cardsharing server world, until now on, I just know how to creat C-lines, Newcamd, Mgcamd with panels, thatīs it. Sorry for disturbing you.
    You don`t have two panels.
    You have one webmin access to your cam,and one web access to your multics

    And how much you pay for these ???

    Finally it`s your providers obligation ( since you pay for these ) to support you answering your questions.

    Thread-closed.gif
    DREAMBOX FAN

    DM 8000 HD.....DM 7020 HD
    ......DM 800se HD......DM 500 HD
    DM 7020s............DM 7000s
    ............DM 5620s..............DM 7020si
    DM 600................DM 500..............
    ...Humax 5400.........AZBox Premium
    Wavefrontier T90-----Gibertini OP150-----Tecatel 1.80 + powerjack-----45E-30W coverage

    Keep in mind this.To err is human.
    Nobody can go back and start a new beginning,but anyone can start today and make a new ending.


    Send PMPM 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •